Middagenidag var hemmagjorda hamburgare, som jag dessvärre inte har något kort på då det enda jag tog mer såg ut som att det visade något som blivit överkört längs med vägen
Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen. Vilken receptskatt det gömmer sig, och så många recept det är man lätt glömmer bort
Jag gillarverkligenhamburgare och de behöver inte vara onyttiga. Magra hamburgare. Tack alla som gett kommentarer på torsdagens inlägg om vad man ska göra när folk isinomgivninginte stöttar en
Forma tillhamburgare. då drar den åt sig aromen från alla kryddor bättre. Tacokrydda från Aromia. Låt smeten stå i kylskåpet ca 30min före grillning,. 2 gula lökar (rivna). 1 msk potatismjöl. 1 msk flytande margarin
Veckans vegetariska. Massvis med gurkmeja såklart. Vi hade ingendirekt mat hemma och jag letade runt iskafferiet och kylskåpet och fickihop denna gryta
Helgen som varit har vifirat en väldans massa födelsedagar och umgåtts med familj och vänner. Vi har haft en toppenvecka då vivarit på bröllop, myst på landet och firat bröllopsdag på spahotell i Sundsvall
paprikapulver. muskotnöt (lite). korinaderkrydda (lite). Blanda väl och forma tillbiffar. Stek biffarna några minuter på varje sidairikligt med smör eller kokosolja
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiskahamburgare med bröd tillmiddag. Vi serverade hamburgarna med aioli och sötpotatisklyftor kryddade med fajitakrydda
Hamburgare som lyxas till med två såser blirfin helgmat att bjuda på. Forma fyra hamburgare. Med litetid och omsorg kringtillbehörenblir denna i grunden enkla anrättning något alldeles extra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.