Jag har länge varit ett stort fan av bananpannkakor, men har liksom saknat lite av fluffet och tuggigheten som annars finns i vanliga amerikanska pannkakor
”Vi har lyssnat på konsumenterna och tagit fram de nya smakerna utifrån deras önskemål om mer frön och mycket råg”, säger Annika Sund, marknadschef på Leksands Knäckebröd
Gluten, raffinerat socker ochmejeriprodukter. Inlägget innehåller sponsrade produkter. Liksom mjukt, saftigt och luftigt och med en krispig yta och bara allt gott på samma gång
I helgen blir det en massa bakning och experiment med mina nya fynd som jag hittade i veckan. Men allt har sin tid och jag hoppas kunna få lite mer tid till träningen framöver
Vårt sommarprojekt att äta mer fisk och mindre kött har fungerat bra så här långt. Arvid och Sigrid kanske inte gillar alla våra skapelser, men det gör de ju å andra sidan inte när vi lagar kötträtter heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.