Den finns inte på så många ställen, men fråga om de kan ta hem den i charken på din butik vettja. Bogfläsk i bit från Hemgården, de har olika sorters charkuteriprodukter, bland annat sidfläsk (bacon) och korvar
Chiagröt har under några år nu varit ett populärt alternativ till mellanmål eller frukost för oss som äter “clean” raw food, vegan eller helt enkelt bara mjölkproteinfritt
den rinna av i silduken som duhar över en bunke. Det är inte så svårt som man kan tro, ost har man gjort i alla tider det är först nu vi har glömt bort detta hantverk
Om du någon gång glömmer att skaka om yoghurtförpackningen innan du häller upp yoghurten hardu säkert märkt att det först rinner ut en klar vätska, det är vassle
Hardu provat overnight oats ("över natten havregrynsgröt") någon gång. Jag älskar frukost, ser fram emot att alltid äta frukost och har absolut inga problem med att äta frukost så fort jag vaknar upp på morgonen
Olja och mjöla dina formar. För duhar tagit studenten. Min lilla flicka har tagit studenten. Låt dem svalna under en kökshandduk innan du tar ut dem ur formarna
Om du ska smaksätta dinpudding så blanda det med vätskan innan duhar i fröna för bäst resultat. Om duhar använt en växtbaserad mjölk så håller den sig utan problem i rumstemperatur
Har inte ens koll på vad jag ska blanda i nästa gång, på dag 4. Blev lite taggad att prova det här med surdeg efter att jag var på Mat för livet-mässan
Jag har skrivit om det förr, men för säkerhets skull vill jag upprepa mej. Det är klart, äter man inte helt strikt så är det ju bättre med vilket kokosmjöl som helst än att använda vetemjöl, men med de andra blir det inte heller lika bra resultat, det blir torrare och hårdare resultat (har jag förstått efter att ha läst respons från LCHF-bagare)
Hardu testat att baka matmuffins nån gång. Fortfarande är det några veckor kvar på sommarlovet, och många har ännu semester, så framöver kommer det säkert tillfällen för många att ge sig ut på utflykter till badstränder eller andra sommaraktiviteter, t ex så ska det bli kanonväder i helgen igen
En perfekt sås nu när svamparna har börjat dyka upp samt när hösten är på intågande. Idag drog Bondens egen marknad igång för säsongen och roligt var att fler producenter än tidigare deltog
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.