Börja med att vispa äggen fluffigt och tjockt. Tillsätt dom torra ingredienserna till äggen tillsammans med all ost och vispa runt lite så allt blandar sig
Jag brukar ju inte gärna vilja baka med Sukrin, utan föredrar råsocker eller kokossocker, men när man nu har hängivna LCHF-are i sin vänkrets måste man ju bjuda till emellanåt
Uppriktigt sagt är jag LITE kluven till det här med LCHF-pizzor med blomkålsbotten. Kanske rentav den färdiga glutenfria pizzabotten från Popbakery som jag personligen tycker är riktigt god
Häromdagen testade jag att göra en glutenfri pizzabotten med blomkål som huvudingrediens. Fårosten tog effektivt bort smaken av kokos, något jag uppskattade mycket, då jag blivit rätt trött på kokossmak efter några år med lite för mycket kokosolja i min mat
Separera gulorna och vitorna och vispa vitorna styva med en nypa salt. Bred på lite majonnäs och toppa med salladsblad, ägghalvor, ost och skinkskivor, färska räkor, ärtskott, cocktailtomater, rädisor, phsysalis och färska dillkvistar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.