Havrefrallor
En doft av Nybakt
En doft av Nybakt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Havrefrallor
  •  
  • Dag 1
  • 25 g jäst
  • 500 g kall mjölk (ca 5 dl)
  • 100 g fiberberikade havregryn (ca 3 dl)
  • 400 g vetemjöl (ca 6,5 dl)
  • 10 g salt (ca 0,5 msk)
  •  
  • Dag 2
  • fördegen från dag 1
  • 25 g jäst
  • 50 g mjölk (ca 0,5 dl)
  • 50 g smör, smält
  • 80 g sirap (ca 0,5 dl)
  • 400 g vetemjöl special (ca 6,5 dl)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.