Häll vattnet i degblandaren eller matberedaren. Smula ned jästen och rör tills den löst sig i vattnet. Tillsätt övriga ingredienser men spar 1 dl mjöl till utbakningen
Smula ner jästen i en skål. Värm mjölken till 37° och häll över jästen. Rör om tills jästen lösts upp. Tillsätt ägg, rumsvarmt smör i bitar, salt, socker, grahamsmjöl och det mesta av vetemjölet
Den här supermjuka härliga limpan blev en riktig hit för den var verkligen jättesmarrig. Limpan får lite extra smak och tuggmotstånd av att den innehåller linfrön och solrosfrön och passar bra att rosta
Smula ner jästen i en skål. Värm vattnet till 37°, häll över jästen och rör tills jästen lösts upp. Tillsätt salt, honung, havregryn, solrosfrö, fullkornsmjöl och det mesta av vetemjölet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.