Jag äter den mest som en yoghurt med frebacos havreringar i som ni kan se på bilden. Denna typ av frukost/mellanmål gör jag ganska ofta skulle jag säga
Lyxig frukostbägare på naturell yogurt blandat med keso och 2 tsk nyponmjöl toppat med paulúns müsli, havreringar, kiwi, kakaonibs, gojibär och torkad ananas
- Frebaco Havreringar naturell. Att frukost är dagens viktigaste mål, att många inte äter frukost över huvudtaget, att utebliven frukost är anledning till övervikt, att man kan äta vad som helst till frukost utan att gå upp i vikt
Jag har alltid Frebacos sockerfria havreringar hemma, jordnötter är såå gott att toppa sin frukost med, gojibär, bipollen och andra frön och nötter är mums
W åt havreringar med blåbär från Frebaco efter träningen igår och gillade dem och kaffet från Cafégo togs emot med tummen upp här från både L och mig då jag redan haft förmånen att prova flera av Cafégos kaffesorter under sommaren
Kan säga att jag har redan hunnit baka fröbrödet (YUM), baka glutenfritt tortillabröd av Finax Mjölmix, vi har nästan ätit upp halva förpackningen havreringarna, Kevin har typ tryckt i sig hela påsen med godiset, kaffet är påbörjat och det var tur det kom kaffe för mitt var nästan slut
De senaste åren har jag bara ätit några havreringar och de är ju inte ens riktiga flingor. Jag vet att man ofta skriver ”äntligen” när det kommer till produkter som man längtat efter – och här är det verkligen ÄNTLIGEN
Frukostskålen fylld med fil, mandelmüsli, havreringar och färsk ananas. på bästa möjliga sätt. En timmes morgonpromenad är avklarad och nu sitter jag framför nyhetsmorgon med frukosten i högsta hugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.