Alltså månadens Smakbox gickinte av för hackor. En härligmix av produkter som har smaker som överraskar, noga utvalda ingredienser och även ekologiska och lokala alternativ
Så var det augusti. Men vilkenfantastisk sommar det har varit. För flera år sedan såg jag det här receptet i en tidning, jag tror att det är LeilaLindholms
När jag stod och tittade på carpaccion så såg jag även ett paket med bresaola. Har nog aldrigätit det förut, men det påminnerväldigt mycket om parmaskinka
Första gången jag åt carpaccio, var på Rånäs Slott för ungefär ett år sedan. Det var verkligen grymt gott, skulle nog kunna säga en utav dom godaste matupplevelserna jag haft när det gäller förrätt
e augusti. Vet du vad det innebär. Jo,nu är det äntligenmin tur att vara bloggvärd för månadens gröna. Vi drog igång under maj månad med temat rabarber som sakta övergicktilljuni månad med jordgubbar och under juli var tomater tema
Visst är det toppen att köttbullen har en egen dag. Förra året hade vi besök av amerikanskaTobin som bara ätitIKEAs köttbullar och hon var inte alls imponerad av denna ädla rätt
Den här organiskafajitaskryddmixen från smakboxen stod i centrum och jag valde att servera fajitassojabitarna med en risnudelsallad med wakame och rädisor
Vad vore livet utan god mat. Har tillbringat kvällen med att studera matrecept. Hösten är i antågande och det innebär att man vill äta lite mer lagad mat
Tjoho, nu är jag igång med slökokaren. Känns bra att den inte bara blir stående där i hörnet i köket. Vi har faktisktväldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
Det är nog några av er läsare som börjar jobba i dag, det brukar ju vara så på måndagar iaugusti. Nu tankar jag energitill hösten, en höst som jag tror kommer bli rätt så stressig på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.