Helgen bjöd på två riktigt grymma matupplevelser. Den avslutades med en magisk Boeuf bourguignon med lent mos och hempressad gurka hos C & L – tack bästa ni
Idag bjuds det ugnsbakade, vegetariska sojafärsfyllda auberginer här på bloggen. Det får mig att minnas att en lunchresturang här i Uppsala för några år sedan på sin Dagens Meny frejdigt annonserade "Ugnsbakade aboriginer"
1. Sätt ugnen på 225 grader. 2. Tillbehör. Skölj alla salladsingredienser. Strimla salladen, skär gurka och tomat i små tärningar och skala och finhacka rödlöken
Puh, det blev ett litet vakuum här på bloggen när jobb och skola började på allvar. Fullt upp på dagarna och trött på kvällarna och så en liten tillbaka till jobbet-förkylning på det, så fanns det inte så mycket ork för bloggande
Hej igen vardagsmaten. Postat av Elin torsdag 19/01 2017 kl. 19. 46 Kommentera. Nu är vi hemma. Det tog oss mindre än ett dygn innan vi var inne i ekorrhjulet med skola och jobb igen
Jag vågar verkligen inte lova att producera ett nytt vegetariskt recept varje vecka. Pasta med hemlagad tomatsås är inte för inte en av familjens favoriträtter, och den kommer alltid vara vanligt förekommande
Postat av Elin torsdag 09/04 2015 kl. 17. 11 Kommentera. Hej Kedgeree. Ha. Vi har hittat ett recept som kan komma att bli en ny vardagsmiddagsklassiker
Min bästa burgare någonsin, sjukt god. )6-8 st3 dl gröna linser koka 25 min så de ej blir överkokta800 g kantareller4 st stora gula lökar1/2 tsk dijonEv 2-3 msk vattenStek svampen ordentligt, skär löken i tunna båtar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.