600 g Ryggbiff. Tillagning. 1. Ta fram köttet, lägg det på en tallrik, häll på olivolja, flingsalt, svartpeppar, timjan och rosmarin så att det täcks runt om och låt stå i minst 1 timme
Skär ett rutmönster, ca 1-2 cm djupt, i rådjurssteken. Blanda chilisås, ketchup och soja i en stor plastpåse och lägg i rådjurssteken, låt den ligga i marinad till nästa dag
Ryggbiff med ädelostsås. Var så sugen på en rejäl biff och mustigt rödvin denna fredag, vilken tur att jag då kikade in på Coop Extra som hade en liten skylt med 199 kr varje fredag för ryggbiff och entrecote, närproducerat och allt
Att tillreda en bit ryggbiff med sin fagra kappa på i 75 grader i ugnen till den har fått sin magnifika innertemperatur på 57 grader och sedan steka på en knaprig yta kan höra till något av det bästa som finns
Potatis och ryggbiff, det får ni lista ut själva Men lova mig att ni gör detta…. Passa på att smaka av ett glas vin när du lagar maten, den tar lite tid, men det är den värd att vänta på
Ryggbiff med murkelsås och ugnsrostade rotfrukter. Oj, vilken lyxig middag det blev igår kväll. Jag hade aldrig gjort murkelsås tidigare, men har ätit det hos andra och dessutom brukar Victoria på matplatsen () prata väldigt gott om den här såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.