Såsen gjordes på lite sky, lätt creme fraiche, matlagningsgrädde och lite kycklingfond (anpassa mängderna efter egen smak, jag gillar ju syrligheten från creme fraichen så jag tar lite mer av den än av grädden), red av om det behövs
Helstektkycklingmedbuljongkokta rostade potatisaroch majrovorIbland vill jag ha mat så som mormor lagade den, gärna en klassisk söndagsmiddag, som här medkyckling
inte, alltid roligt att leka med maten en aning utan att ändra på energivärdet. svalnat, tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Servera oxrulladerna med gelé, haricots verts ochkokt eller pressad potatis. Lägg sedan ner spettet med rulladerna i en kastrull och häll på vatten, fond och tomatpuré
Kalvstek medgräddsås, koktpotatis, kantareller, kokta morötter och gulbetor. Koka potatisoch ev andra grönsaker och servera tillsammans med köttet och såsen
Servera medkokt eller pressad potatis. Smaka av såsen med salt och vitpeppar. I det här receptet får köttbullarna en härlig ton av vitlök och persilja och eftersom dem är gjorda av högrev blir dem extra saftiga och goda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.