Middagen i mitt hus idag bestod av Findus frasiga fiskfileér-fiskpinnar. Bilden stämmer väl överens med innehållet även om min fisk inte var fullt så vit eller mitt utanmäte fullt så gyllent
Men jag hatar när bloggare ursäktar sig hit och dit om varför dom inte skriver, det låter så illa och det är totalt ointressant, så därför slutar jag nu, upp med hakan och skriver stolt ett nytt inlägg, till dig som har lite brist på matideér eller har färsk torsk ligger i kylskåpet och inte vet vad du ska göra med
Vänd fiskpinnarna först i mjöl, därefter i ägg och sist i ströbröd. Vi hade jordärtskockor och rotselleri i kylen, så därför blandade jag det med potatis och gjorde mos
Så tog jag ut en och en form, skärde ut fiskpinnarna, panerade dem (först i ägg så i pofiber/kokosmjölblandningen) och stekte dem lätt i olivolja på medium värme tills de blev läckert gyllenbruna
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken medsåsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Här kommer receptet på en kall sås som är jättegod till fisk. Rör ihop alla ingredienserna till såsen. Passar lika bra till panerad, kokt eller grillad fisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.