Det är med stooor marginal den saftigaste, krispigaste och smakrikaste burgaren jag ätit. Verkligen i klass med (om inte bättre) dem man kan få på hamburgerrestauranger
Ibland får man för sig att slänga ihop egna hamburgare, nästa gång ska jag hacka löken ännu mindre och ha i mer krydda men med några lager ost måste jag erkänna att det blev otroligt gott ändå
Forma till lagom stora burgare och stek dem på medelhög värme tills de är på gränsen till färdiga. Efter tips på olika receptsidor att mala ner högrev för att få till den där perfekta hamburgaren, var jag bara tvungen att testa, och ja
Jag fotar normalt sätt min mat sett från ovan, men då får jag ju inte med alla burgarens lager. En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp
Ungefär som en hamburgare liksom. Idag kommer ett riktigt pangrecept som jag bara måste dela med mig utav och absolut tycker att ni ska prova på inom en väldigt snar framtid
Det är galet gott medhemmagjordaburgaremed massa gott till. Det fick helt enkelt bli burgare, de också med tillbehör men lite mindre att fixa med i alla fall
En riktig favorit hemma hos oss är sandwich och med tanke på att jag äntligen hittade ett recept på glutenfri sandwich förra året (Här) så kan hela familjen njuta av denna goding
Visst, fruktsallad är ju riktigt gott, med grädde eller glass till. De här müslikakorna är faktiskt både goda och nyttiga, till och med choklad innehåller de
Jag äter ju iochförsig mycket frukt, som ju är lite sött, men det finns liksom inget som riktigt slår en god liten kaka, chokladbit eller en rykande färskbryggd espresso med mjölk (som bara luktar sådär gott som kaffe kan göra, åååå
Dessutom känns det bra med godis som man vet vad som är i dom. med lakritspulver eller smörkola-extrakt men jag valde att använda mig av bittermandelolja och vaniljpulver för jag tycker om smaken (blir som marsipan nästan) och det är saker som är enkla för er att hitta på ICA eller Coop
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.