Har ni testat att göra egna vegetariska hamburgare att slänga pågrillen. Grilla dem under lock ganska hårt på hög värme, och låt dem sedan ligga några minuter på indirekt värme (där det inte är någon kol under)
Vi gick hem till mina föräldrar och grillade hamburgare. Tänk på att inte lägga på burgarna för tidigt pågrillen, se till att gallret är riktigt varmt när köttet läggs på (så fastnar de inte), vänd dem endast en gång och lägg på locket medan de grillas
Enda fadäsen var att gasolen till vår grill plötsligt tog slut så vi var tvungna att grilla de hemmagjorda hamburgarna och majskolvarna i ugnen istället för pågrillen
Jag gillar verkligen hamburgare och de behöver inte vara onyttiga. Tack alla som gett kommentarer på torsdagens inlägg om vad man ska göra när folk i sin omgivning inte stöttar en
Vad sägs om att grädda lite pitabröd pågrillen. Sedan beror det även på storleken och de jag gjorde var nog i den storleken som de frysta pitabröden är
Häll i tomater, persilja, citron och pasta och rör om, låt koka på svag värem några minuter. Servera hamburgarna på rostat bröd, med färsk ruccola, lök och tomater
Rosta bröd, använd pepparkaksform så att du får en fin smörgås utan kanter, lägg ett salladsblad på varje brödbit, lägg på skagenröran och till sist garnera med dill, stenbitsrom och några räkor samt paprika
Dessutom använder jag min saltgurka i min hemmagjorda hamburgerdressing, blir så fräscht. Man kan ha saltgurkan som tillbehör vid sidan om måltiden, eller på mackan
Då tändes grillen och på den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng. Det var lite dåligt väder på dagen, men på eftermiddagen kom solen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.