Hemmagjorda  hamburgare på mitt sätt
Alma Mater - mat är gott
Alma Mater - mat är gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Hamburgerbröd
  • 50 g jäst
  • 5 dl mjölk
  • 1 msk honung
  • 2 tsk salt
  • ½ dl olja
  • 2 dl dinkelmjöl
  • 2 dl vetemjöl
  • 6 dl vetemjöl special
  • 2 dl rågsikt
  • ½ dl linfrö
  • ½ dl rågkross
  • Hamburgerdressing
  • 1,2 dl majonnäs
  • 1 msk ketchup
  • 1 msk senap, jag tog Slotts vanliga
  • 4 skivor inlagd gurka med dill
  • ¼ tsk paprikapulver
  • ¼ tsk vitlökspulver
  • en nypa cayennepeppar
  • Kör allt med en mixerstav, kortare tid om du vill ha lite tugg från gurkan kvar. Klart!
  • Coleslaw
  • 6 dl osthyvlad vitkål
  • 1 riven morot
  • 1 bit kålrabbi, storlek motsvarande moroten
  • 4 cm finstrimlad purjo, av det vita
  • Blanda runt detta i en skål.
  • Blanda
  • 4 msk majonnäs
  • 2 msk crème fraiche
  • 1/2 tsk fransk senap
  • 1 nypa råsocker
  • salt, efter smak
  • peppar, efter smak
  • spiskummin, efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.