Bulgursallad. Fett. Servera köttet med parmesankräm och bulgursalladen. Grilla köttet på hög värme i 1 minut på varje sida tills det får fin färg. Flytta köttet åt sidan och grilla vidare i ca 2 minuter
Så får vi väl njuta av våren så länge. Jag vill att det ska vara varmt och svettigt så jag kan sitta i skuggan under ettsnyggt parasoll, i en färgglad stol och sippa på något gott och svalkande i ett pastellfärgat glas
Kvällen innans sallad toppad med rostade brödkrutonger, nystekta kantareller och en dressing gjord på crème fraiche, olivolja, en gnutta vatten, vitlök, salt och peppar
Täck formen med alufolie, ställ in den i ugnen, och låt fisken ugnsbakas i tjugo minuter. Nu undrar du säkert över proportionerna, för detta resulterar i en minst sagt stabbig stuvning
Då passar det väl alldeles utmärkt att servera en soppa till kvällsmat eller lunch. Smaka av soppan, som alltid är det dina smaklökar som bestämmer, kanske du vill ha lite mer sötma i eller kanske lite mer hetta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.