Ingredienser Portioner: 4 1 msk tomatpuré 1 msk finhackad färsk ingefära 1 dl hoisinsås 4 kycklingklubbor (gärna majskyckling) 4 port ris (gärna jasmin) 1 burk bambuskott (à 225 g) 1 rödlök 200 g morötter 100 g vitkål 1 msk olja 2 tsk sesamolja 2 msk sesamfrön salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Smaksätt salladen med lime, sesamolja och soja. Stek kycklingen på medeltemperatur så att den får gyllene färg och låt den sedan ligga och eftersteka i pannan utan värme cirka 15 minuter
Men man skulle ju kunna prova det med kyckling kanske. Hoisinkyckling (4 portioner)4 kycklingfiléer1 dl hoisinsås4 msk sesamfrönGör så här. Stek kycklingen på medeltemperatur till gyllene och låt den sedan ligga och eftersteka utan värme i ca 15 minuter. Servera med ris och extra hoisinsås samt jordnötterVietnamesisk sallad1 advokado1 näve sugar snaps0,5 röd chili0,5 tsk sesamolja2 msk japansk sojaSkär i mindre bitar, skiva chilin tunt och blanda allt
Hoisinkycklingmed limemarinerad gurka,chilimajonnäs och rostade sesamfrön. Servera hoisinkycklingen,picklad rödlök,limemarinerad gurka och chilimajonnäs i salladsblad
Sebastian←Hemmagjord pasta med grillad hoisinkyckling Liknande receptCitroncupcakesKavringUgnspannkakaMjuk pepparkakaKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Kryddig hoisinkycklingmed syrad gurka och jordnötter. En måltid där kyckling marineras i en marinad med hoisinsås och ingefära och serveras tillsammans med ris och jordnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.