Jag har gjort äppelmos tidigare men denna gången ville jag testa att utesluta sockret, jag tog istället Icas sötströ, smaksatte med kanel och vaniljpulver
Vi har ju ett äppelträd på tomten, tyvärr är många äpplen dåliga och bruna inuti, varför vet jag inte men jag lyckades i alla fall få ihop lite härligt god äppelmos
Mitt äppelmos är sockerfritt eller ja, det är inget tillsatt socker i ska jag säga. Rör ut askorbinsyran i lite färdigkokt äppelmos och blanda sedan ner det i resten av moset
Men idag blev dagen då ett superenkelt äppelmos hamnade i magen. Idag när lillan skulle äta mat insåg jag att jag inte hade någon frukt till henne som hon alltid får efter maten
This post became on Instagram one of my most liked posts. Crazy to think of, yet, I didn’t want to post it on the blog since I didn’t take proper pictures
äpplen, någorlunda jämnstora. 1strösocker. 1citronsyra eller askorbinsyra1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Lägg någorlunda jämnstora äpplen i en långpanna eller i en form som går in i ugnen
Hemmagjord müsliblandning serverad med turkisk yoghurt – smarrig frukost/kvällsmål/mellis. Ja återigen har det varit inslag på nyheterna om de üüübersockrade frukostblandningarna i affärhyllarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.