Hetta upp en stekpanna och bryn fläskkarrén i smör (spara stekfettet till senare). Blanda honungen med chili och kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen
Tänd grillen och vänta in en perfekt glödbädd. Mortla pepparna och blanda med honungen. Tillsätt riven vitlök samt fint hackad rosmarin och blanda runt
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Börja med att marinera köttet och sedan gör du allt annat, för att steka köttet går fort
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Rosta valnötter genom att lägga dem i en het stekpanna utan olja och sväng runt dem tills de börjar få färg
Kantarellsåsen lägger man ovanför fläskkarrénoch toppar med riven ost. Denna rätt är en riktig favorit i vår familj, man kan förbereda den i god tid och bara gratinera rätten när den skall serveras
det smälter vid tillagning och ger god smak på köttet. Skär ingefära, vitlök och chili i lite mindre bitar och mixa sedan alla ingredienser till en slät marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.