Vi har baske oss rest land och rike runt i cyberspace den senaste veckan, från Ystad har vifarittill Rom, Budapest, Barcelona, Prag, Lanzarote, tillbakatill Rom, en sväng till London, åter tillPrag, Barcelona och Budapest för att snart fortsätta till Lanzarote igen (mest för att det var bekvämast
Under mina resor tillPrag, vilka var ganska många imin ungdom, brukade jag frossa i panerad ost med tartarsås, vilket serveras på varje kvarterskrog med självaktning
Då är det åter dags för jubileum här i vårt kök, det fjärde i raden. Om niblirnyfikna på hur det såg ut itidernas begynnelse hittarni vårt första inlägg här
När jag kom hem var jag så trött att jag somnade en sväng efter middagen, på älsklingens bröst när han låg och försökte visamig restauranger han ville besöka när vi åker tillPrag
Nougatmousse med krämig hallonsås och riven mörk choklad. Allt började med att vi öppnade dörren till en fantastisk saluhall med allt vad man kan önska sig doften från delikatessdiskarna och långa rader med olivoljor, viner, ostar, choklad ja ni förstår att det är drömmen för en sån som mig
Vårt lag, Team Kafka (döptes när vi skulle tillPragi våras) samlades igår när det var dags för premiär för höstens omgång och det gick alla tiders, vi vann
Så trampar vi sen i går kväll åter skånsk mark, efter några varma och goa dagar iPrag. I dag bjuder vi er på en kycklinggryta som passar lika bra för en middagmitti veckan som den gör till helgen
Iapril tog vi en triptillPrag med Anne och Ingemar. Det är inte klokt vad tiden går, viminns att vi sa när vihållit på några dagar att "vi fortsätter så länge vi tycker det är kul i alla fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.