Såhär i mellandagarna är det dags att fundera på hur mycket mer man kan äta innan man spricker. Det är åtminstone enbra början innan man börjar att lova saker man inte kan hålla, ha lampskärmen på huvudet och gå och gömma sig med någon annans fru
Detta fungerar hyfsat bramen förutom att det är en väldigt kladdig metod (salt överallt) så kommer du snart att märka fläckvisa rostangrepp på en kolstålspanna
En surdeg håller hur länge som helst om man bara friskar upp den emellanåt. Mer om surdegsbak och hur jag bakar både bröd och bullar med endast surdeg eller minimalt med jäst kommer i senare inlägg
Beror på hur du vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Viktigt att det är en god sort, köp inte vad som helst menman behöver inte heller köpa exklusiv delikatesspotatis i påse
Jag hittade enjättebra tutorial på hurman gör när man täcker tårtor på Panduros hemsida. Passa på, det märket var verkligenjättebra, lätt och smidig sockerpasta att jobba med
Hur smidigt som helst. Som jag skrev i mitt förra inlägg man blir glad av den här tårtan och som någon skrev, den passar perfekt i detta höstrusk och piggar verkligen upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.