Börja med att lägga gelatinbladeti blöt. Pressa ilime saften tillsammans med kokosmjölken. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
När det gäller vardagssysslorna här hemma försöker vi dela upp det som ska göras mellan mig, mannen och de två största barnen, Gustav har sina sysslor han också menilitemindre skala
Jag har ingenimin närhet - vad jag vet i alla fall - som är i närheten av något Nobelpris, det är länge sedan jag kunde kvala in som student, och jag lyckas aldrigvinnabiljettervia Världens Barngalan, hur flitigt jag än ringer
Blodpuddingen är kryddad med kanel som för mina tankar till pepparkaka. Tea kommenterademiddagen med tystnad och inte alltför mycket mat på golvet, vilket jag tar som ett mycket gott betyg
Min äts upp väldigt snabbt så kan inte ge några råd om hur länge det håller. Ioriginalet ska det vara sardiner, men jag tycker det fungerar mycket bra med sill
Mycketsmidigt med färdigpizzabotten på bakplåtspapper att rulla ut på plåten. Pizzan hänger ju inte bara på bottnen utan väldigtmycket på vad du lägger på den
Värm en stekpanna och lägg i smöret, låt det bubbla upp och lägg ikycklingen och fräs under omrörning ett par minuter, häll över skyn från ugnsformen och låt det puttra ihopytterligare några minuter
Lägg ihönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök ivatten 5 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.