Jag hoppas på en liten lättning och att jag dessutom inte är allt för tidigt ute med kvällens vin. Det jag gillar allra mest med vinet i dagsläget är det runda anslag som på intet sätt är sött utan bara fruktrikt och inställsamt samtidigt som hela uttrycket har en tyngd som lovar gott inför framtiden
Ännu har jag inte prövat Korvhantverk, trots att Fredrik hyllat dem så lockande, men det kommer. ibland från Taylors and Jones, om jag för ovanlighetens skull har vägarna förbi Kungsholmen
Hon kommer från västkusten (kanske inte beror på det) och där har de haft som tradition att koka grönkålssoppa på skinkspadet som blir när de kokat julskinkan
Onsdag har passerat… Ännu ett blogginlägg efter tolvslaget… Känns som mina uppdateringar numera tenderar ske efter midnatt precis som igår… Jag har dock mycket att ro i land bakom kulisserna, jag planerar o sitter i telefon och förbereder de ena efter de andra, försöker hinna ikapp kommentarer och mail men nånting inom mig (det dåliga samvete, jag vet ju precis vad det är) säger att det ska inte gå ut över Kryddburken och helt otippat så kommer ”Bättre sent än aldrig” in i bilden… Har dock massor kvar att besvara o fixa med, men det är en dag imorgon också
Det var längesedan jag lagade endive. De här är köpta i affär i Paris. Jag brukar lägga dem i en ugnsform, pressa 1-2 citroner över, lägga en klick smör, salta och peppra
i min lunchlåda förra veckan. Mannens pannbiffar gjorda på löksoppepulver. Riktigt goda, smakrika och porösa, så jag tänkte dela med mig av receptet till er
Tjolahopp på er alla goa läsare. Jag kämpar på med viktväktarna och ja det går väl lite upp och ner. Tror tyvärr att det är så att det är min medicin som bromsar upp min viktnedgång MEN jag ger inte upp haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.