ibland från Taylors and Jones, om jag för ovanlighetens skull har vägarna förbi Kungsholmen. Jag vet att jag har varit en riktigt trist bloggare på sistone
Det var längesedan jag lagade endive. De här är köpta i affär i Paris. Jag brukar lägga dem i en ugnsform, pressa 1-2 citroner över, lägga en klick smör, salta och peppra
Jag är ärligt talat lite trött på våra flängiga onsdagseftermiddagar. Vi har ett upplägg som är lite omständigt, men det kommer att se likadant ut resten av våren, så det är bara att gilla läget
Ibland sätter sig suget in och blir bara så där att jag-måste-göra- SMÖRGÅSTÅRTA-nu. Kanske inte enbart för smaken utan oxå för att jag tycker det för vansinnig roligt att göra dem oxå
Idag åkte resten av familjen till stan på fotbollsmatch och jag tänkte ut i skogen och leta svamp. Jag hade nu lovat mannen att inte ge mig ut ensam i skogen men innan det var färdigt så var jag det
Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Funderade imorse på vad jag skulle hitta på för god smoothie till frukost och gav mig på att testa en ny smakkombination
Dagens middag var bara såå god, faktiskt bland det godaste jag ätit på länge. Parmesan panerad rödspätta med hemmagjord majonäs och kokta ärtor, tänk att några få ingredienser kan smaka så gott
Här kommer något som blev riktigt smaskigt. När jag va in på affären i veckan så hittade jag alspånsrökt karré i charkdisken som dom satt ned på halva priset
Jag måste erkänna att jag inte är något större fan av torsk. Får man säga så. Jag har ätit fin torsk, ful torsk, tinad fryst torsk och jättefärsk torsk, enkelt anrättad torsk och superavancerat uppstyrd tors
Jag får ofta frågan hur jag hinner med att blogga när jag arbetar heltid, har familj med små barn, umgås med vänner och försöker träna några gånger i veckan
Den pockade på min uppmärksamhetDet var mig en segdragen åkomma, näsan vill liksom inte riktigt släppa taget om förkylningen eller om det kanske är tvärt om
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.