Har ni testat den svenska hel majskycklingen från Guld Fågeln som nyligen kommit ut på marknaden. Idag blir det Hamburgare på högrev och Potatisterriner
Jaghar mer eller mindre under hela tonårsåldern varit lite smått mullig. Vi vågar knappt prata om det och det känns nästan som att man har begått ett brott
Jaghar ingen plättlagg i sta'n, den är på landet, så jag fick klicka smeten i pannan. Hetta upp en stekpanna (gärna gjutjärn) och klicka i smeten så att pannkakorna får ungefär samma storlek som plättar (har du plättlagg så använd den)
1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
En helt underbar förvårdag har det varit här idag, jag (fru Mårtensson) har haft min lediga dag och då är det extra tacksamt med sol och sån där härligt frisk hög luft
Det har länge stått på min att-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Det känns väldigt roligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt
Jaghar experimenterat lite i köket. Vilket jag ofta gör när jag ska baka något utan socker och mjöl. Nope jag får testa mig fram och många gånger blir det hamna-i-soporna-kakor eller så harjag tur och det blir bara sådär kanonbra, som igår när jag vispade ihop de här jordnötskakorna med mörk choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.