Så är det snart fredag igen, julkonsert står på schemat och middag på stan med mamma och tjejerna. Andra advent på söndag och nu går det fort till jul, ska ställa in granen jättetidigt i år, vill hinna njuta av den när vi är hemma
Nu ska vi hålla kväll, imorgon har vi ledigt från jobbet båda och om gud vill och kalsongerna håller så tar vi en tur till närmaste storstad (Köpenhamn) och roar oss
Då är det åter dags för jubileum här i vårt kök, det fjärde i raden. Inte riktigt klokt är det, redan 4 år har det gått sedan vi tog våra första staplande steg, slog upp portarna och bjöd in er till vårt kök
Hur mycket citronsmak man vill ha på sin sorbet är helt valfritt, vi gillar båda när det är ganska syrligt så vi smakar oss fram tills vi tycker det drar tillräckligt i kinderna
En laktitsdag som denna vill vi visa upp våra senaste smaksensationer. Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt
Jag är en svagis då det kommer till bröd. Jag älskar bröd med ett gott smör på. Gärna nybakat och gärna surdegsbröd som både är nyttigare och håller sig färskare mycket längre
De är små och platta så de tinar medan teet drar. Om man är ett nybakat bröd hoppas man förstås på att gå ett mer glamoröst öde till mötes än att genast sågas upp i skivor för att skickas i frysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.