1 nanbröd1
Riv ingefäran och fräs med hackad chili i smör i rymlig kastrull. Lägg i löken och fräs den blank. Tillsätt morötter och äpple, strö över curry och rör om. Häll i vatten och smula ner buljongtärningar. Koka upp och skumma av. Koka 5 minuter.
12 Lägg
i kycklingköttet och linserna. Häll i grädden. Koka upp igen och koka 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
13 Ljumma
nanbröden i ugnen. Garnera soppan med koriander-blad. Servera med nan eller med fullkornsbröd om du äter GI.
Kycklingsoppamedmed tomat, curryochäpple. Här har vi alla ingredienser till kycklingsoppan. Lite rostat bröd (eller kanske en frasig toast med ost och skinka
Jag gillar att tänja på gränserna och prova på tekniker jag aldrig använt mig av tidigare, och att testa på ingredienser och kombinationer som jag aldrig ens funderat över skulle kunna fungera - och det var därför jag idag gjorde indiskt
Krydda med gurkmeja ochcurryoch blanda väl. Lägg ner och låt fräsa med någon minut. Det här receptet som jag fick ihop tyckte i varje fall hela familjen om så det vill jag gärna dela med mig av
Fågel medindiska smaker. Efter vår svenska husmanskost och traditionell, turkisk mat ligger det indiska köket på en god tredje plats bland världens godaste mat, enligt min åsikt
I en av dem hittade jag ett recept på en kycklingsoppa som lät god. Tyvärr visade det sig att jag inte hade så mycket hemma mer än kyckling, buljong och ris som receptet krävde så jag improviserade istället och den här versionen medcurryoch gröna ärter blev bra den med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.