2 st
makrill stora 1 l vatten + 2 msk salt Lag: 5 st gelatinblad 5 dl vatten 1 msk ättiksprit 1.5 tsk salt 1 st lagerblad 5 st vitpepparkorn 5 st kryddpepparkorn Garnering: dillvippor 2 st tomatskivor 2 st citronskivor
Det var egentligen flera månader sedan jag kom att tänka på inkoktmakrill. Jag tror inte jag far med osanning om jag säger att jag inteätit det på säkert femton år
Så här gör du Rensa fisken och skär bort huvud och fenor. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad schalottenlök, lagerblad, dillstjälkar, kryddpeppar och ättikspriti en låg vid gryta med lock
Så här gör du Rensa fisken och skär bort huvud och fenor. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad schalottenlök, lagerblad, dillstjälkar, kryddpeppar och ättikspriti en låg vid gryta med lock
Servera makrillen med senapskräm. Riktig sommarmat även om sommaren verkar avlägsen just nu. Vi kan i alla fall njuta av garnmakrillen som är som allra finast nu
Så här gör du Ta ur makrillen och skölj den noga. Vispa upp crème fraiche så att den blir fast. Koka upp ingrediensernatill lagen och lägg imakrillbitarna
Skär makrillenibitar ca 4 cm lägg i en kastrull och fyll med vatten så det täcker fisken salta, lägg i kryddpepparn och dillen Koka fisken ca 5 min Låt kallna i spadet 1 hel makrill. ca 2 lit vatten. 1 knippedill. 1 hel makrill 5-7 kryddpepparkorn ca 2 lit vatten 2 tsk salt 1 knippedill
Tror egentligeninte på att fasta men eftersom både jag & min man inte får önskvärda resultat med viktminskningen just nu så tänkte vi ge kroppen en chock och det funkar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.