Man kan ju dela med sig. Det gjorde jag med de här - jämfört med ursprungsreceptet. Mycket sött bakande blir det förvisso, men är det nu advent och snart jul så må det väl vara mig förlåtet
Härligt ska det bli, även om dessa första dagarna helt kommer att ägnas åt julmats-förberedelser. Vi fick nämligen en förfrågan från dom för någon vecka sedan om vi kunde tänka oss att vara med i deras avdelning "Veckans läsarrecept" och så klart tackade vi ja
Delaoch kärna ur den och skär den i grova strimlor. Rosta mandelspånen i en torr stekpanna. Detta blev ett hittepå med inspirationfrån Marockanska smaker med harissa, kanel, kummin och koriander
Som ett lyckligt sammanträffande så bestämde sej faktiskt sommarvärmen och solen att göra fru M sällskap redan idag, troll har tur - eller hur är det nu man säger
dela degen i två delaroch vik degen några gånger, forma till limpor och rulla dem i grovt mjöl. -)brödet är jättegott och blev faktiskt precis så vackert och gott som jag hoppades utan att man behövde några magiska brödfingrar
Dela den i två delar. Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Men vi tar det från början. Friterade risottobollar passar både som drinktilltugg och som förrätt eller varför inte som komplement till en kött- eller en fiskrätt
Bred ut fetaost och strö på herbes de Provence. Häll bort vattnet och låt dem svalna något. Tillsätt vatten och pumpakärnor och kör i ytterligare någon sekund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.