Häll det sedan i en tunn stråle ner i kastrullen med rabarberblandningen. 12-3 msk potatismjölSkär rabarbern i mindre bitar, ca 1 cm. 1Koka upp vatten och socker i en kastrull. Lägg i rabarbern och låt sjuda i ca 5 minuter. 1Blanda ut potatismjölet i lite kallt vatten och rör om. 1Servera krämen med mjölk och jordgubbar
Mixa pumpa och vitlök slätt med crème fraiche. Tillsätt smör, oskalade vitlöksklyftor och timjan. Koka upp ättika, socker, vatten och lagerblad så att sockret löses upp
Jag brukar sällan vara med i tävlingar men när jag tittade in hos Sofia för ett tag sedan och hon hade satt igång en tävling så kände jag för att hänga på
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. Med risk för att bli tjatig så blev det tunnbrödssnittar igen men den här gången icke de gamla vanliga med parmesan, prosciutto och sambal oelek
Och vad är väl godare än hembakat bröd, bara doften som sprids i huset gör en lycklig ju och det här frö och nötbrödet lchf går tillochmed fort att baka, vilket passar utmärkt för en hungrig mage
E-postadress. Här kommer recept på sesamkex och mandelkex, varje sats räcker till en plåt, med kex. Har sök och funnit två förslag på kex man kan baka med nötter eller frön
Skala och finhacka löken. Skala och skiva vitlöken mycket tunt. Bryn lök, vitlök och svamp. Bryn löken och champinjonerna separat annars blir det för fullt i pannan
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltuggtill glöggen
Friterad kyckling (KFC-style) med honung och currysås . Sås till grillat med vitlök, wasabi och morot. Kall sås med smak av dragon som passar bra till fisk eller skaldjur
Vispa ihop alla ingredienserna till marinaden och smaksätt med svartpeppar. Marinera köttet, någon timme för mindre bitar och över natten för större detaljer
Jag har skrivit om den förr mig jag gör det igen - chokladpajen. -) Varm är den riktig kladdig och god men jag tycker nog ändå att den gör sig bättre om den får vila i kylskåpet ett dygn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.