Och nu vill jag sprida lite bloggkärlek. Kanske du som jag älskar helgfrukost, när man kan sitta länge och bara njuta av den där heta koppen kaffe, läsa morgontidningen i lugn och ro och äta både en och två och kanske till och med tre mackor med ett tjockt lager brieost
Amaranthmjöl och quinoamjöl t ex kan kännas lite bittert i smaken, och behöver blandas upp med något annat mjöl, och gärna någon sötma som honung eller agavesirap
Idag lyxade jag till det liteoch testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccoli soltorkade tomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
Med lite smak av kola och choklad. Hacka jordnötter och choklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Är du glutenintolerant och längtar efter mannagrynsgröt. Den är bara lite nyttigare. Det finns helt glutenfria hirsmannagryn, som det går utmärkt att göra mannagrynsgröt på, och som smakar precis som vanlig mannagrynsgröt
Jag tyckte dock det behövdes lite mer, så efterkryddade med lite örtsalt första dagen, och när jag värmde maten dagen därpå efterkryddade jag med vitlökssalt
Ett ur högen är en gulasch packad med smaker som du med fördel serverar med gräddfil och ett gott bröd (gärna rostat eller grillat med både smör och ost som får smälta lite
Orginalinlägget Färsk och nyttig juice – En lite sötare variant hittar du på Hälsa som livsstil. Idag har jag och min underbara flickvän varit ute på en tidig långpromenad i det fina vädret med våra barfotaskor, riktigt skönt att komma ut i morgonsolen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.