Det fanns tyvärr inga bifftomater i affären (chock - detta är ju ändå Stockholm och inte lilla staden på landet) men jag lyckades krafsa fram ett par rejäla exemplar av kvisttomater i grönsaksdisken så det gick bra ändå
Låt smörkrämen falla ut mot sidorna. Så här fin kan botten bli dåOm den översta delen inte blir så rak och fin kan du vända den "upp och ner" som jag gjort på bilden nedan
Om jag ska spekulera kring vad som gör en braoch luftig (söt) sufflé tror jag att det gäller att. Vispa äggvitorna till löst skum, tillsätt några matskedar socker och fortsätt vispa tills vitorna känns fasta och släta men inte så länge att de blir gryniga
Någon har bara tipsat om hur man sedan smaksätter den och även bakar bröd på vasslen somblir över. I dagens Metro tipsar vi om hur man gör sin egen färskost (eller nja, det är meningen att vi skall tipsa om det, men någon har tydligen missat att skriva ut det mest väsentliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.