GENI! Klä in tårtan i ett tunt lager smörkräm. Ta fram smörkrämen och låt den bli rumstempererad, vispa upp och spritsa tårtan straxt före servering. = mjuk och härlig smörkräm och saftig tårta som håller länge!
3 dl vetemjöl. 11,5 dl kokosflingor. 12 tsk bakpulver. 1150 g mjukt smör. 12 dl socker. 12 ägg. 11 dl mjölkTa ut smör och låt det bli rumsvarmt eller mjuka upp det i mikron i en bunke
Brygg kaffet. Häll whiskyn i glaset och slå på kaffet. Rör ner sockret. Håll en sked i glaset och låt grädden sakta rinna ner i drycken över baksidan av skedbladet
Jag har börjat få in snitsen lite med att filma nu och filmade hur man bakar dessa cupcakes. Som ni kan se i videon så använder jag en håltagare för cupcakes
Kommentarer
manuela-2
GENI! Klä in tårtan i ett tunt lager smörkräm. Ta fram smörkrämen och låt den bli rumstempererad, vispa upp och spritsa tårtan straxt före servering. = mjuk och härlig smörkräm och saftig tårta som håller länge!
Logga in eller Registrera för att kommentera.