Eftersom jag aldrig kokat lingonsylttidigare tog jag den gamla trotjänaren Vår kokbok till hjälp, Sveriges mest sålda kokbok och tydligen, om man ska tro bokförlaget, den enda kokbok man behöver
Eftermiddagentillbringades hemma med lite enkel matlagning. I går körde jag en riktigfuling. Precis när jag gått och lagt mig för natten, kom jag på att det glömts av att skrivasinlägg
IngredienserPortioner. 4 8 dl kall grönsaksbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 stor gurka 1 kruka dill 360 g räkor i lake 2 dl matyoghurt 2 msk olivolja salt och peppar 1 citron Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Jag har fått påpekat från vissa håll att jag bloggar för dåligt. Det är inte högsta prioritet just nu. Föräldraledigheten är slut och jag har jobbat sedan en månad tillbaka
Fördela toscasmeten jämnt på mazarinkakorna (det blirsvårare ju mer långsamt du arbetar, å andra sidan smälter smeten ut på kakan när den väl hamnar i ugnen)
mynta (efter smak). Har nisvårt att sova på nätterna nu. Svårt att sova på nätterna också. Iskall slush på vattenmelon och hallon i sommarvärmen kanske
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.