1 Krämig
kålsallad:Gnugga potatisarna rena och skär dem till klyftor. Fördela ut dem i en ugnssäker form och krydda med salt och lökpulver. Ställ in i 20 minuter i 200°C på varmluft eller 225°C på över- och undervärme.Strimla purjolök och hacka rödlöken. Skär en skåra i varje isterband och fördela ut dem i formen med potatis. Fördela ut röd lök, purjolök och bostongurka i skårorna på korven. Ställ in i ytterligare 15 minuter. Strössla dill över korven innan servering.Strimla vitkålen. Koka upp en kastrull med saltat vatten och lägg i vitkålen. Låt sjuda i 2 minuter. Slå av kålen i ett durkslag och spola med kallt vatten. Krama ur så mycket vätska som möjligt. Blanda kålen med creme fraiche och kryddor.
Börja med att skära ett snittikycklingenoch kläm in en stor bit ädelost. Om du blandar i några mandariner på burk i salladen så gifter det sig toppen med ädelosten
Vegetariska pasta med massor av härligachampinjoner, vitlökochlite hetta. Då var det äntligen fredag och här kommer dagens tipstill en mysigkvällsmiddag som inte tar allt för lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.