Blanda snabbt samman ingrediensernatill pajdegen, använd gärna matberedare. Smula fetaosten i en bunke och blanda ner soltorkade tomater, parmesanost, pressad vitlök, ägg och spenat
Hemmagjord pizza är verkligen supergott, en riktig fredags- eller lördagsfavorit. Det här receptet är från viktväktarna men skiljersiginte mycket från hur jag brukar göra i annat fall
"Det smakar som Italien, och luktar som pizza" sa Klara när denna rätt serverades. Vi använde en pesto som vihittade på Lidl, med tomat och mandel, men det går bra med vilken röd pesto som helst
Lägg över i en ugnsform. Strimla de soltorkade tomaterna. Skala och finhackavitlöken. Finhackachilin. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen
Lägg över i en ugnsform. Strimla de soltorkade tomaterna. Skala och finhackavitlöken. Finhackachilin. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen
Dressing. Mixa alla ingredienseri en matberedare. Koka pastan enligtanvisningar och låt svala något. Blanda dressingen med pastan i en stor serveringsskål
Att den kallas italiensk, är för färgerna, rött, vitt och grönt (tomaterna, kycklingköttet och spenaten) att man sedan äter den med pasta gör ju att det blir hur italienskt som helst
Häll av lagen från sillen och skär den ibitar. Mixabasilikan, tomaterna, vitlöken och pinjenötterna. Blanda i parmesanost, crème fraiche, majonnäs och silleniblandningen
Hoppas ni haft en fin helg så här långt. I morgon väntar jobb igen. Känns som att jag börjar komma ini det liiite mer nu, men allt är väldigt mycket nytt och det mesta handlar ju om att lära känna de nya brukarna och lära sig deras rutiner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.