Nu är det inte något fel på tortellinigratäng - makalöst gott blir det med en rinnig gratäng - men rätten finns liksom där långt nere bland "reserverna" närjaginte kommer på något annat och då känns det lite trist
Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Så länge det är hemgjort och gott går det mesta ner. Är det bra så är det bra. Det härär bra. 3-4 cm ingefära. 0,5 salt citron (går att byta mot just salt och citron men det blir inte lika gott. 1-2 krm sesamolja. 1 citrongräs 3-4 cm ingefära. 0,5 salt citron (går att byta mot just salt och citron men det blir inte lika gott. 2 vitlöksklyftor 1/2 chili 1-2 krm sesamolja
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Och så lånade jag ett ciabatta-knep från den här fantastiska brödbloggen. Jästiderna är anpassade för att man ska kunna städa garaget, måla pannrummet och åka till soptippen mellan momenten, men jagär övertygad om att de går att anpassa till andra sysslor också
Jag citerar Karin Ahlborg. --- låt oss tänka ut ett krångligare sätt att göra vispgrädde. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
I mitt tycke och smak - så som det blir närjag står i köket. Ja, jag snackar om panerad torsk. Inte bara godare än den klassiska paneringen - dessutom näringsrikare
Jag skulle inte dra mig för att kalla rätten för elegant. Bilden gör verkligen inte fisken rättvisa. Häll över såsen och fördela fänkål- och purjoblandningen över filéerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.