Det här kan jag tänka mig äta till lunch hela sommaren. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Tillsätt frön och mjöl och arbeta degen tills den är smidig. Pressa ut vätskan ur spenaten och lägg i en skål tillsammans med 1 msk olivolja, salt och peppar och blanda. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar
Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jagtill Nilla's Kitchen. (jag har tagit recept rakt av från Nilla's Kitchen, men bytte ut nyponskalmjöl mot durramjöl
En perfekt middag för sex personer och jag behövde inte ens gå till matbutiken. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag tycker faktiskt det har känts som höst den senaste veckan. Jag får anstränga mig riktigt hårt för att komma på fördelar med denna mörka årstid, men maten är ju faktiskt en
Såg till min stora förfäran att receptet försvunnit från bloggen, så här slänger jag upp det igen. Avsluta med resten av laxblandningen och till sist spenatröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.