Fyll kycklingen med några skivor jalapeños och ost. Blanda grädde och chilisås. Lägg i kycklingen i en ugnsfast form och på med lite extra ost på filéerna, häll gräddblandningen runt om
Vi är inte helt överens om mängden soltorkad tomat och om den skulle ha mer styrka. Om man vill öka styrkan lite så kan man ta hälften av jalapeñon och steka den tillsamman med löken i starten
Dela kärna ur och finhacka chilin. chorizo - lufttorkad och i tunna skivor. jalapenochili. Lägg ut 2 tortillabröd och fördela ost, jalapeño och chorizo ovanpå bröden. Lägg resterande bröd ovanpå och stek quesadillorna i olja vid hög temperatur i cirka 1 minut på varje sida. Skär upp varje quesadilla i 4 bitar och servera direkt
4 4 färska majskolvar salt 2 msk smör Jalapeño- och limesmör finrivet skal av 1 lime 1 msk inlagd jalapeño 100 g rumstempererat smör salt svartpeppar Topping 3 msk skuren gräslök limeskal 2 dl rostad lök 1/2 msk flingsalt 1 tsk torkad oregano Till grillning eller stekning 1 msk olja (till majskolvarna) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.