Jennies kalvstek
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • kalvkött
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak
  • Olivolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl kalvfond
  • 2 dl rött vin
  • stjärnanis
  • 3 vitlöksklyftor
  • 8 –10 st sparrispotatisar
  • 50 g smör
  • 1 dl vispgrädde
  • citronsaft
  • 2 svartrötter
  • 0,5 citron
  • salt
  • Sky från köttet
  • 3 msk strösocker
  • 25 g smör
  • 1 bit savoykål
  • Smör
  • kalvkött Salt, efter smak Peppar, efter smak Olivolja 2 vitlöksklyftor 2 dl kalvfond 2 dl rött vin stjärnanis 3 vitlöksklyftor 8–10 st sparrispotatisar 50 g smör 1 dl vispgrädde Salt, efter smak Peppar, efter smak citronsaft 2 svartrötter 0,5 citron salt Sky från köttet 3 msk strösocker 25 g smör 1 bit savoykål Smör Salt, efter smak Peppar, efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.