KYCKLINGLÅRFILÉER I TOMATSÅS / PULLED CHICKEN (CROCK POT). Om man vill kan man göra pulled chicken av kycklingen när den är färdigtillagad, då är det bara att dra isär kycklingköttet med hjälp av två gafflar och blanda med valfri mängd tomatsås
Ja att vår premiärmiddag var pulled chicken har ni ju redan förstått, men hur det hela gick till är ju fortfarande höljt i dunklet (säger man fortfarande så eller är det vi som är antika
150 g smør3 dl hvetemelen klype saltet par ss kaldt vann1 rå kylling2 gulrøtter2 selleristenger1 stor løk1 liten purre2 laurbærbladernoen pepperkorn2 gulrøtter i små terninger1 selleristang i små terninger2 finhakkede løken håndfull frosne selskapserterkyllingkjøttet par ss smøret par ss hvetemelkyllingkraftmelksalt/pepper½ ts tørket timian3-4 ss sherryegg til pensling Kjør smør, mel og salt sammen i food processor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.