Så nu står man här, men en massa jordgubbscupcakes som måste ätas upp. Sedan är det bara att bre eller spritsa på muffinsen och dekorera med en jordgubbe
mixa färskosten och honungen, vispa ihop smöret och jordgubbspurén med elvisp. garnera med jordgubbar. 1Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i äggsmeten växelvis med yoghurten. 1Fyll upp i en spritspåse med stjärntyll, spritsa på muffinsen
Jag satt och kollade igenom foton tagna från förra sommaren och upptäckte då bilder på dessa cupcakes med jordgubbar och vit choklad, helt bortglömda bland allt jag bakat
Idag var jag uppe med tuppen, eller ja, det kändes nästan som det var innan tuppen också om jag ska vara ärlig med tanke på hur morgontrött jag är, och det faktum att jag haft sovmorgon i några veckors tid nu
Vispa samman alla ingredienser med elvisp. Spritsa på muffinsen och garnera med valfritt tillbehör. Jag fortsätter att prova nya LCHF-bakverk och dessa har jag velat göra ett bra tag nu
Mixa jordgubbarna med stavmixer till en sås. Servera med krossad choklad eller några bär. 50 g cream cheese (typ Philadelphia)2 msk sötningsmedel1 krm vaniljpulver1 dl jordgubbssås1,5 dl vispgräddeGör så här. 2 msk sötningsmedel
Rör ihop frostingen och dekorera med en bit jordgubbe. Vispa ägg, socker och honung, jag brukar mikra hård-honungen så den blir rinnig, det är lättare att vispa poröst i en stor skål, rör sedan i mjölken och crème fraichen
När jag satt på jobbet i veckan så ringde Niklas och önskade sig en cupcake, han hade gått hemma och funderat på vilka smaker som skulle kunna smaka mumsigt i en cupcake och kom på att vanilj cupcake med vitchoklad och jordgubbsfrosting skulle vara gott
Ska berätta lite mer om London-resan imorgon, men nu tänkte jag tipsa om supergoda rabarbercupcakes medjordgubbsfrosting som vi fikade på midsommarafton
Vispa margarin och socker poröst med elvisp, tillsätt äggen ett i taget. Sikta ner mjöl, vaniljsocker och bakpulver i smeten med hjälp av en finmaskig sil
Smet. Smält smör och häll i mjölk. Vispa socker och ägg vitt och poröst. Tillsätt smör, mjölk och sirapen. Blanda alla torra ingredienser och blanda ner det i smörsmeten
Mascarponefrosting med vit choklad. Smält chokladen och vispa samman med mascarpone och florsocker. Koka upp med socker tills rabarbern har blivit mosig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.