Vi fyllde vår tårta med två olika fyllningar, en citronmelissfromage och en jordgubbsfromage. Täck hela formen med rulltårteskivorna och häll sedan i jordgubbsfromagen
Jordgubbsfromage - ca ett lager tårtfyllning2 gelatinblad100 g jordgubbar1 msk vatten1 msk socker50 g kesella½ dl florsocker1 dl vispgrädde*Blötlägg gelatinbladen i en skål
Vispa grädden och ställ kallt. Lägg gelatinen blött i lite vatten och låt svälla i 5 minuter. Vispa ägget ihop med sockret och 1 tsk varmt vatten till fast skum
Jordgubbsfromage 4 äggulor ¾ dl socker 4 dl vispgrädde 6 gelatinblad 1 msk apelsinsaft korn av 1 vaniljstång 400 gr jordgubbar  Blöt upp gelatinbladen i kallt vatten
1 pkt jordgubbsfromage. Lägg marängbottnen i botten av en form med löstagbar form. Tillaga fromagen. Häll fromagen över marängbottnen och lägg på den återstående marängen och ställ in i fysen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.