Jordgubbskompott med gräddfilssorbet och havreflarn
Trattoria
Trattoria
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Jordgubbskompott med gräddfilssorbet och havreflarn 4 port
  • Jordgubbskompott
  • 500 g jordgubbar
  • 2 dl socker
  • 1 tsk rivet skal av citron
  • 1 dl vatten
  • Rensa jordgubbarna och dela dem i halvor. Lägg dem i en kastrull och häll i vatten, socker samt citronskal. Låt sjuda på svag värme i ca 15 minuter
  • Gräddfilssorbet
  • 2 dl mjölk
  • 2 dl socker
  • 1 gelatinblad
  • 250 g gräddfil
  • 2 msk citronjuice
  • 1 nypa vaniljpulver (mald vaniljstång)
  • Havreflarn ca 20 st
  • 75 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.