Blanda Kesellan med lättströ i en skål. Bred på toppingen på kakan/muffins eller vad du nu har bakat. När chokladen är helt smält så blandar du ihop smeten med Kesellan och rör om ordentligt
Servera med de olika tillbehören nedan samt korvbröd, senap och ketchup eller tomatpuré. Slå av vattnet och blanda med creme fraiche, finhackad rödlök och kapris
Ät kompotten som den är, strö över lite riven kokos eller servera med lättvispad grädde. Så jag kokade mig själv sockerfri jordgubbskompott och mumsade i mig, och mer finns kvar också som jag tänkte använda som sylt någon dag
Då kommer jag också att minska sockerhalten i jordgubbskompotten, eller utesluta det helt, för den tyckte jag var lite för söt men det är ju förstås en smaksak
För jag har inte hängt med på att det redan är TISDAG. Toppings. Därför delar jag idag med mig av det enklaste receptet (om jag ens kan kalla detta för recept) som publicerats på den här bloggen
Brownie cookies med kola/choklad topping. Dem fick med beröm godkänt av test panelen. Prova annars duo spread med jordgubb smak om du föredrar det eller banansmak
För några veckor sedan var vi hemma hos min kompis Jenny med familj och då bjöd de på Langos. Topping. Creame fraiche blandat med pressad vitlök efter smak och tycke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.