Men hörrni, nu behöver vi piggas upp med en riktig gofika. En paj med en smak av sommar passar väl perfekt när det är rena rama höstvädret utanför fönstret
Midterms seems to never get less hectic. This post will be dedicated as a throwback to summer. I want to say that fall has finally arrived to DC, and it’s no longer summer
Vi testade en ny slags jordgubbspaj häromdagen som kallas "Krämig jordgubbspaj". Jag är lite mer för vanliga pajer med smuldeg och vaniljsås men vissa kan nog tycka den här är jättegod
Foto kommer senare. Havets cheesecake – Cheesecake på kavringsbotten med fyllning av stenbitsrom, creme fraiche, färskost, gräslök och pepparrot garnerade med rullar av rökt laxt, smögenräkor, endivesallad med pepparrotsdipp, citronskivor, machesallad & strösslad med pepprig krasse
Torskrygg gratinerad i ugn med pancetta och gräslök. För inte så länge sedan gjorde jag en marinerad räk- och avokadosallad och för några dagar sedan slog jag till på torskrygg som gratinerades i ugn med grädde, crème fraiche, senap, pancetta och gräslök
Servera med kokt potatis, kokta gröna ärter och citronklyftor. 450 g lax- och torskfilé. Skär fisken i bitar och lägg i matberedaren med kniven monterad
Idag har vi mumsat på denna somriga och fräscha jordgubbspaj. 4 dl florsocker2 äggca 1 dl färskpressad citronsaft (ca 2 stora citroner)75 g smörFyllning och garnering. ca 2 stora citroner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.