Smörj sedan botten och kanterna med smör och strö i kokos. ) Detta recept kommer från bloggen Baka med Frida, och jag tyckte det passade väldigt bra till vårt nationaldagsfirande
Smöra rikligt två stycken formar med löstagbar kant. Dekorera med vispad grädde och jordgubbar. Montera tårtan med 2 lager jordgubbsmos och ett lager vaniljkräm
Bre på smör och ringla på rikligt medKardemumma. Bullar är som godast varma särskilt ihop med kaffe. Kardemumma bullar är minst sagt lika goda som vanliga
Dela tårtbotten i två delar och bre över citronfyllningen i ett jämnt lager över tårtbottnen. Vispa margarinet och sockret tills det är vitt och poröst med elvisp
Börja med att lägga en botten på ett tårtfat. + några till att dekorera med. Botten. Lägg på ett tjockt lagen med fyllning och lägg sedan på nästa botten
Smörj botten och kanterna med smör och "bröa" med kokos. I övrigt är det liksom jordgubbstårtamed extra jordgubbar helt enkelt, och ja, man kan ju aldrig få för mycket jordgubbar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.