Idag får ni recept på ett riktigt maffigt, glutenfritt julbröd, med massor av godsaker. Det är mörkt, tungt, saftigt och smakrikt och passar förträffligt till någon god ost
I dag åt vi julköttbullarna med potatismos och gräddsås samt ättiksgurka och lingonsylt. Just dessa köttbullar brukade min mormor göra till jul och just smaken av kryddpeppar förknippar jag med julafton
Och för att ladda lite extra inför julbordet så har jag och Anamma tagit fram en receptvideo där jag visar exakt hur jag gör mina klassiska veganska julköttbullar, men nu med formbar färs istället för den gamla vanliga (alltså, den har verkligen revolutionerat mitt köttbullsgame
Men först ska ni få recept på årets julbröd. Idag förbereder vi det stora julbaket, jag och Elin ska strax gå igenom alla beställningar och spika hur stora degarna blir imorgon
Jag har två favoriter som jag gillar att laga till julbordet och en av de är julköttbullar. Jag gillar att testa nya köttbullerecept varje år och i år fick det bli en glutenfri variant med kryddpeppar och en touch av dijonsenap och apelsin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.