De här stora och enkla köttbullarna fick toppbetyg av barnen. Köttbullar med sirapsstekt savoykål. Stek köttbullarna i smör och rapsolja i en stekpanna på medelvärme tills de är genomstekta
I kväll blir det barnens favorit till middag - köttbullar fyllda med mozzarella och grillad paprika. Färsen ska vara ljust rosa och sedan stekas i rikligt med smör - det blir ju så vansinningt gott
Ta lite rapsolja och gno in händerna, på så sätt går det mycket smidigare att rulla fina köttbullar. Ta en stekpanna och smält lite smör och stek köttbullarna så det får en fin brynt yta
Rulla fina köttbullar till önskad storlek, jag gör dom ganska stora. 30 lördagkväll blev K väldigt hungrig så vi bestämde oss för att göra hemmagjorda köttbullar. Linda sedan runt 1 baconremsa runt köttbullarna. 10 - 15 minuter beroende på storlek
LCHF-köttbullar med brocollimos och gräddsås. Köttbullar. Blanda ingredienserna, forma köttbullarna och lägg dom i kokande vatten, låt koka i 10 min innan stekning. 2-3 msk creme fraiche. koka broccolin i 5-6 min, mixa broccolin med creme fraiche och kryddorna tills det blivit den konsistens du vill ha
Det svåra för mig är nog att inte "ta över" när det ska lagas mat då jag inte ens tittar ordentligt på recepten - det sitter i ryggmärgen och då får jag "låtsas" lite att jag inte kan allt utantill
s FB-sida och sedan ändrade jag liteoch la till en del ingredienser. LCHF BRÖD1 limpa6 ägg250 g keso1 dl hasselnötsmjöl2 dl mandelmjöl0,5 dl pumpafrön0,5 dl solrosfrön0,5 dl sesamfrön2 tsk chiafrön2 tsk hela psylliumfrön1 tsk salt2 msk fiberhusk2 tsk bakpulver1. Grädda på nedersta falsen i 175 grader i ca 75 - 80 minuter
1 - 2 msk currypulver. 1 - 2 msk currypulver. 23 Mars 2016. Kyckling,. påsk. Lchf Curryröra med Kyckling. Curryröra med kyckling, en perfekt rätt till buffébordet
Servera med vaniljsås eller LCHF-glass. Äppel är väl inte riktigt att betrakta som LCHF egentligen, men äter man LCHF men med lite naturligt säsongsätande så kan det få slinka ner några på hösten
FRÖKNÄCKE (LCHF)1 plåt1 dl solroskärnor1 dl sesamfrön0,5 dl hela linfrön2 msk pofiber1 msk fiberhusk0,5 tsk havssalt0,5 dl (50 g) kokosfett utan smak (eller osaltat smör)2,5 dl kokoande vattenLite flingsalt att strö överGör så här. Ställ in igen ytterligare 10-20 minuter tills knäcket börjar få lite färg. Sänk temperaturen på ugnen till 50-75 grader och låt knäcket stå tills det torkat helt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.