Låt koka upp och puttra på svag värme medan du förbereder fyllningen. Tomatsåsen kan smaksättas med Chutney istället för lök/vitlök/kryddor (enligtflickvännensoriginalrecept) Cannelloni
Var litebesvärligtoch tog litetid, men så värt det. Gjorde häromveckan en grymt god cannelloni. På resterna av broccoli- och blomkålskrämen, som innehöll massor med vitlökoch sardeller blev det en pastasås
Till morgondagens lunchlåda blir det Ost- ochbaconfylldaköttfärsbiffar med tomatsås. Koka ihop alla ingrediensertilltomatsåsoch låt puttra allt minst en timme
Fördela köttfärsen iauberginehalvornaoch häll över tomatsås. Man använder inkråmet från auberginenoch blandar med fyllningenochgratinerar sedan med härlig mozzarella
Blanda ⅔ av osten i köttfärs- ochvitkålsröranoch häll i formen. Krydda ochtillsättvinägern. Strimlavitkålen för hand eller i matberedare så fint som möjligt
Stek bacon knaprigtoch hacka löken fint. Låt koka upp och smaka av. Smörj formen med margarin. Blanda ihop köttfärs, lök, ströbröd, ägg, mjölk och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.